در ادامه معرفی بهترین برنامه های رایگان در این قسمت 10 برنامه دیگر رو نیز معرفی می کنیم :
11- Foxit PDF Reader : امروزه فایل های PDF همه جا پیدا می شن و داشتن یه برنامه PDF خوان ضروریه . 90% کاربران از برنامه Adobe Acrobat Reader استفاده می کنند ولی برنامه Foxit PDF Reader یک برنامه عالی و بسیار سبک هست که مطمئنا با استفاده از این برنامه دیگر سمت برنامه دیگری نخواهید رفت ...
12- Active Virus Shield : همگان به قدرت آنتی ویروس کاسپراسکای اعتقاد پیدا کرده اند . این آنتی ویروس به علت استفاده از موتور این آنتی ویروس و پشتیبانی که از طرف شرکت کاسپر می شه قدرتی مشابه کاسپراسکای داره ولی با این مزیت که کاملا رایگان است .
13- Avant Browser : یه مرورگر خوب بر پایه مرورگر اینترنت اکسپلورر که امکانات واقعا جالبی رو در اختیار کاربرانش قرار می ده و محیطش به زبان های زیادی از جمله فارسی ترجمه شده .
14- Free Download Manager : یه دانلود منیجر خوب با امکانات جالب از جمله پیش نمایش فایل ها و یا پخش فایل های ویدئویی و صوتی تا جایی که دانلود شده .
15- Windows Defender : آنتی اسپای ور شرکت ماکروسافت که ظاهر زیبایی داره و از قدرت نسبتا خوبی هم برخوردار هست .
16- Media Player 11 : پلیر مشهور ماکروسافت که این نسخه از ظاهر بسیار زیبایی برخوردار هست و امکانات بسیار جالبی در زمینه جستجو فایل ها صوتی و تصاویر داره .
17- Google Earth : نرم افزاری فوق العاده جالب که شما بوسیله این نرم افزار قادر هستید هر جای دنیا رو که می خواهید مشاهده کنید . البته این نرم افزار نیاز به اینترنت پرسرعت داره .
18- Yahoo! Widget : یه برنامه بسیار جالب که قابلیت اضافه شدن برنامه هایی با نام widget رو داره ( مشابه gadget در محصولات گوگل ) . مطمئنا از تنوع برنامه های درست شده برای این برنامه و محیط زیبای اون نتعجب خواهید شد .
19- Sunbird : یه تقویم واقعا کامل که با استفاده از آن می تونید نظم بسیاری به کارهاتون بدید . این برنامه ساخت بنیاد موزیلا هست .
20- شما معرفی کنید ! اگر برنامه رایگانی را می شناسید که در این مطلب و اینجا و اینجا معرفی نکردیم در قسمت کامنت ها معرفی کنید تا ما و بقیه دوستان از اون استفاده کنند ...
+ بهترین برنامه های اپن سورس
+ بهترین برنامه های رایگان - قسمت اول
9 comments:
يه نرم افزار با حجم کمتر از 40 کيلو براي بزرگنمايي و بدست آوردن کد آر جي بي رنگهاي مختلف اسکرين
براي من که خيلي پر کاربرد بود :
http://alirezam.persiangig.com/soft/web/EyeDropper.exe
نويد جان Maxthon هم تو يك پست جدا معرفي كن.
سلام
پس اپن آفیس چی ؟
هم اپن سورسه ، هم رایگان و هم توپ راستی هنوز هم منتظر اون پست مربوط به آموزش کار با فایر وال کریو و لیست کامل تمام پورتهائی که باید به صورت دستی بسته بشن هستم هااااااااااا :-)
راست میگه آقای سووت اپن آفیس از هم سرتره حیف که از فارسی به خوبی آفیس مایکروسافت پشتیبانی نمیکنه
در ضمن فاکسیت فایلهای پی دی اف جدید که ترانسپارنسی (شفافیت) داشته باشند رو دقیق پشتیبانی نمیکنه ولی با این حال خیلی خوبه
راستی این سایت فارسی هم یه قسمت داره که هر روز ساعت 6 صبح یه برنامه رایگان معرفی میکنه ، و تا حالا هم صد ها برنامه رایگان معرفی کرده و از این نظر آرشیو قوئی داره
http://www.weblog.azemat.com/ اینم آدرسشه
میگم اون آموزش فایر وال کریو به همراه تمام پورتهائی که باید به صورت دستی بسته بشن رو کی میگذارید ؟ :-)
در مورد کریو من گشتم ولی چیزی گیرم نیمد !
من که توی قسمت نظرات دو تا پست پیش لینک یه قسمت از آموزشش رو توی فروم پی سی ورلد دادم که ، شما میتونید بقیه پورتهائی رو که باید بسته بشن رو از توی فروم سایت کریو پیدا کنید ، که اگر این کار رو بکنید و به فارسی ترجمش کنید و اینجا بگذارید خیلی خیلی ازتون ممنون میشم
پست قبلی رو من داده بیدم
یادم رفت اسمم رو بنویسم
( خیلی مهم بود )ا:-)
سلام . یکی از برنامه های جانبی فایر فاکس هست که سرعت اونو با توجه به کانکشمون بالا می بره. ممکنه لطفا معرفیش کنین.
با تشکر
Post a Comment